VIP behandeling

V.I.P. behandeling

Wij vinden goede zorg en persoonlijke aandacht belangrijk! Binnen onze praktijk is het mogelijk om bij een preventieassistente een zogenaamde VIP-behandeling te ondergaan. Wat is een VIP behandeling?

De VIP behandeling staat voor Verzorging, Indicatie en Preventie. Deze wordt uitgevoerd door een van onze preventieassistentes als u bij ons voor de halfjaarlijkse controle komt. Hierbij wordt aandacht besteed aan uw mondverzorging, uw eet- en drinkgewoontes, de status van uw tandvlees, het aanwezig zijn van tandplaque, het aanwezig zijn van gaatjes en andere problemen. Uiteraard wordt u gevraagd of u nog wensen heeft. Röntgenfoto`s van uw mond worden gemaakt wanneer daar noodzaak toe is en bij kinderen en jong volwassenen wordt zo nodig een fluorideapplicatie gedaan. Uw tanden en kiezen krijgen een opfrisbeurt, waarbij al het tandsteen wordt verwijderd en ze vervolgens nog eens helemaal schoon en glad gepolijst worden, voor dat tandarts frisse gevoel. U krijgt natuurlijk uitleg hoe u deze frisse, schone mond kunt behouden. Kortom u gaat met een stralende mond weer bij ons de deur uit!

De kosten van deze behandeling zijn, indien u een tandartsverzekering hebt afgesloten bij uw zorgverzekeraar, te declareren.

U ziet: wij willen u als VIP behandelen en nemen ruim de tijd voor u